Mademoiselle

Har precis pratat med Becca i telefon. Är i skokloster nu, kom hit för en halvtimma sen ungefär.
Idag var det lite halvstressigt på jobbet, men det gick bra.
Hade sett jättemycket fram emot mina 3 lediga dagar, men precis när jag skulle gå hem (vid 14 tiden) så frågade han mig om jag kunde jobba på fredag. Jag och min stora käft *suck* Nu får jag bara 2 lediga dagar.
Jag har jobbat 6 dagar i rad sen får jag 2 lediga dagar och sen ska jag jobba 5 dagar i rad *pust*
 Men det är ju pengar iaf så det blir nog bra. Kommer nog sakna att jobba där sen när jag slutar. Hoppas jag får extra jobb i höst =)
Jag gick till Fredrik i receptionen för att fråga om kortet till dörren där de har öl och sånt, för jag skulle ställa in wiskyn och de som hade kommit med leveransen. Då typ låtsades han typ trolla fram den XD helt patetiskt men mycket underhållande haha. Sen när jag ställt in drickan gick jag och lämnade tillbaka kortet och sa tack så mycket för lånet. Han ba: Varsågod vackra Mademoiselle!
Ni skulle ha hört hur det lät, han lät nästan som en riktig fransman XD haha men det var lite gulligt faktist.
Sen när jag stod och skar honingsmelon (jag vet att det stavas honung) så frågade jag honom om han gillade honingsmelon. Då började han babbla: Det beror på, jag kan ju säga att jag inte gillar det för du vet ju inte att jag gör det. Men jag kan också säga att jag gillar det fast jag inte gör det blablabla... så fortsatte han. Jag ba: JaJa men ska du ha melon eller inte?? haha Han ba: Ja det ska jag! Tack!
Sen när jag stod och skärde (han påpekade att de hette skar när jag råkade säga skärde men iaf) annanas så kom han och sa: Det är en väldigt upprörd 5-årig tjej som säger att frukosten är fortfarande kvar ute i lusthuset (det var några kaffekoppar och en tallrik). Han sa att han var typ rädd för henne (fast jag tror han skojade mest) så jag retade honom att han var rädd för en 5-åring sen. XD haha jag hade velat se den där tjejen asså.

Juste mamma har köpt 2 par skor (ett par svarta och ett par vita) till mig från spanien, hon skulle titta på 2 par till (guldiga och röda). Det är sånna där slip-in skor. Helt härliga, har ett par sånna vita som jag köpte i spanien förra året. Fast dom är typ jätteslitna. 

Nej nu ska jag ta och vila lite, skriver senare.

Adíos♥


Syndat

Idag har det gått bra på jobbet, det var lugnt idag. Fick sluta klockan 12:30 idag, ah superskönt.
Så jag passade på att hälsa på Mathias en snabbis idag för jag hade inget att göra.
Sen åkte jag in med halv fem bussen till Bålsta igen. Madde kom vid halv sex då gick vi ner till centrum och kolla lite på kläder. Vi gick in på Gowest och där syndade vi XD hihi ett par mörkblåa jeans (50%rabatt) var och en grå tröja var (70%rabatt). Supersnyggt var det.
 
Här är dom =) Men fick inte så bra bild på byxorna men.. aja.

Sen handlade vi mat på ica. Vi kekade kycklingsallad idag. Mums.

Nu ska vi kolla på "John Tucker must die" som Madde har laddat ner (Ajabaja)

Adíos♥

Kriminell XD

Har precis kommit från Skokloster, åkte direkt dit efter jobbet med 15.00 bussen. Var tvungen att hämta mitt tågkort som Mathias lånade i fredags (jag har lånat Maddes i helgen när jag jobbat för hon jobbade inte i helgen) så jag åkte till honom. Fast han och hans pappa stod bara och mecka med båtmotorer så dom va inte så speciellt sociala... tyvärr. Här har man släpat sig till Skokloster och vad får man för det, Mathias tyckte bara jag pratade för mycket.

Idag var det superstressigt på jobbet, och då menar jag STRESSIGT. Det var 50 st bröllopsgäster (det var bröllop igår igen) som kom vid halv 10 plus alla andra gäster så det var full fart i köket.
Men det gick bra iaf. Jobbade över 2,5 timmar idag + att det är ob idag, yeah. Jag är helt besatt av att tjäna pengar nu så mamma kallar mig Moneywomen XD hahah Vilket är rätt så passande.

Jag har blivit kriminell också, snodde 4 frallor från jobbet, hihi kanske inte direkt kriminell men...
Men däremot var det zigenare på hotellet idag, de hade varit där tidigare i somras och då hade de snott massor med saker. Så när Claes skulle säga till honom idag blev Claes jättearg och kastade ut honom. Men de hade redan checkat in (misstag av Pär, men han visste ju inte vilka de va) så det var inte så mycket å göra men dom lär väl bli helt utkastade imorgon.
Men de har tagit hans körkort och kreditkort, för han måste betala för att han tog saker sist eller nånting sånt och om han inte betalar får han inte tillbaka korten. Smart drag där asså =)

Aja nu är jag jättehungrig har bara ätit 2 mackor idag *kurrilikurr*
Jag och Madde ska göra kycklingfilé fyllda med fetaost, smaskens. Måste börja nu innan jag svälter ihjäl, haha.

Adíos♥

Bad-dax

Nu ska jag bada badkar och ta det lugnt. Vattnet&skummet klart, måste skynda mig så det inte blir kallt.

 Kollade på film nyss, Rosa the movie. Den var faktist bra. Madde är nere hos Carro för hon är barnvakt åt Ängla. De var uppe här en liten stund innan jag började kolla på filmen.
Tänkte gå ner och handla lite mjölk och sånt men orkade inte haha. Idag har jag bara kekat klyftpotatis till middag, orkar inte laga någon mat haha jag är såå lat. XD

Nej nu ska jag ta ett skönhetsbad, hihi

Adíos♥

Buenos días!

Buenos días!

Har precis kommit hem från jobbet, skönt att komma hem tidigt för en gångs skull.
Försov mig imorse (för att nån ringde på HEMTELEFONEN vid ett på natten, sen hade jag svårt att somna om), vaknade 05:20 (för mig är 20 minuter mycket faktist) så jag fick racea in i duschen och skynda mig jättemycket.
Jag får jämt otur när jag försover mig så idag har jag klämt ena tummen 2 ggr, råkat hyvla ena lillfingret och ena pekfingret när jag hyvlade gurka (de har en speciell grej som man drar gurkan på så blir det jämna skivor) och sen så var tåget försenat hem (bara 5 min försenat men ändå). Snacka om otur lixom.
Men nu har jag inte haft otur sen jag kom hem som tur är =)

Längtaaar tills på onsdag då är jag äntligen lediig. Det är jobbigt att jobba på helger för då är alla kompisar ute och festar och har det kul lixom medans en annan måste lägga sig tidigt för att gå upp 5 för att jobba. Men jag ska inte klaga ska vara glad över att jag fick ett sommarjobb överhuvudtaget, jag tjänar ju pengar iaf.

Gu va jag längtar ner till Spanien =/ hm... vill ner dit nu! Ska fråga mormor och morfar ifall jag kan åka ner med någon kompis i höst eller vår när dom åker ner dit igen. =)

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och vila en stund, sen vet jag inte vad jag ska göra. Men jag skriver ikväll om inte datanörden har datan då förstås =)

 Adiós♥


Fiskarna

Juste imorse läste jag "Stockholm City" tidningen på tåget och så läste jag i horoskopet.
Jag är ju fisk och då stog det såhär:
 "Du har haft alldeles för mycket att göra och det har också tagit hårt på dig. Försök att tänka på din hälsa och koppla av när du är ledig."
Hur sant är inte det därå, allt stämmer. Helt sjukt asså =)Och alldeles nyss läste jag horoskopet i Metro:
"Du tänker unna dig lite lugn och avkoppling, men någons förslag eller erbjudande får dig att ändra dig."

Det är också sant, för jag skulle ha kopplat av om jag inte fått det här jobbet.Det är helt sjukt, brukar inte tro på såndära men ibland händer det att det stämmer... läskigt eller hur?! XD hihi

Det var bara det jag ville säga, Opps potatisen kokar över måste kila nu. (Spriiinger)

(Det här inlägget skulle jag lägga in igår men det gick inte att logga in då)


Virrpanna

Kom hem för ungefär 45 minuter sen, har jätteont i fötterna... som vanligt. Har städat lite nu för det såg hemskt ut hära, men det är bara för att mamma inte är hemma =)Men så sa Madde också att jag skulle städa för att Isak skulle komma tydligen.
 Ska dammsuga snart, har varit nere och tvättat kläder... juste får inte glömma tvätten sen =/ brukar alltid glömma den, hihi.

Råkade somna vid 20 tiden igår, sen gick jag och la mig vid 22. Men då kunde jag såklart inte somna och sen kl: 5 när det var dags att gå upp kändes det inte ens som om jag hade sovit, men jag fick släpa mig till jobbet iaf =S Ska nog ta mig en lite tupplur EFTER jag dammsugit och hämtat tvätten =)

Idag gick det bra på jobbet, men det blev mycket folk redan kl 8:30 och det brukar inte vara många alls då men nu var det full fart. Jobbade över 2,5 timmar, ovanligt... eller inte! haha
Jag hade gjort en macka som jag skulle ta och äta sen om jag blev hungrig men så råkade jag göra en ny när jag blev hungrig (igen, har råkat göra det 2-3 ggr nu =/ ) så jag tänkte då kan jag ta den andra hem. Men självklart glömde jag den, typist. Kom på det när jag satt och väntade på tåget, satt och svor för mig själv. Det är nog därför mamma kallar mig virrpanna XD haha. Den bara ligger där i kylen på jobbet och väntar på mig, hihi. Men jag tar den imorgon (ska ju jobba hela helgen + Mån&Tis)

Nej nu tror jag inte jag har så mycket mer att skriva, kanske skriver ikväll om inte datanörden sitter här hela kvällen och natten. Hihi nu ska jag ta något lätt att äta och fortsätta städningen.

Pows♥




JobbaJobba

Idag jobbade jag igen, men det var inte så kul. Jobbade med nån som hette Karin, hon va mest tyst av sig. Hon pratade jättetyst också.
Idag var det dagen med flest gäster på frukosten under sommaren men det märktes inte för alla kom inte sammtidigt utan kom lagom sådär. Det hände inget speciellt förutom att jag jobbade över 3,5 timmar. Men det är ju pengar =)
När jag kom hem gick jag ner och köpte mjöl och fil, sen fick jag slappna av =)

Nu kan jag lägga upp bilderna från gårdagens crossdag...


Och mitt mästerverk som jag gjorde av mormors hemmagjorda plättar, blåbär ocg glass...


hihi söt va?! =)

Snart kommer Madde med kycklingsallad, mums... längtar.
Älskar kycklingsallad =) plus att jag är hungriiig.

Igår fick jag stressa mig att skriva ett inlägg bara för att datanörden själv (Madde) skulle ha den hela tiden, men fick iaf 15 min att skriva. WOW... or not!

Hade planerat att sola när jag kom hem för solen sken så varmt, men när jag kom hem blev det mulet... SJÄLVKLART! Usch, när man är på jobbet bara längtar man ut i solen när man ser den... som man gör varje dag!
Typist, aja nu ska jag sätta/lägga mig i soffan och vila lite tror jag. Det tar på krafterna att jobba.

Pows♥

Onsdag 25/7

Idag körde vi cross i lilla sandtaget igen. Emelie körde sin fiddy såklart. Matte och Tommy var också därnere. Men det var bara Tommy som körde för Matte orkade inte. Det var jättevarmt idag också =S Men det var jättekul. Idag körde jag på Mattes cross också. Med den körde jag varvtid på 21:02, Mitt rekord hittils =) Yeah!
Jag vill byta upp mig till 125cc, Matte ska byta upp till 250cc så jag kanske ska köpa hans om jag får och har råd XD =) Sen ska vi nog börja köra på bana tror jag, hoppas jag iaf =D

Mathias tog bilder idag med men lägger in dom imorgon, knas med datan =/
Jag som skulle visa mitt mästerverk jag gjorde hos mormor och morfar igår. Gjord av plättar, blåbär och glass.
Typist... *suck*
Nu är jag i Bålsta igen, ska upp och hoppa kl 5 imorgon *pust* Ska ju jobba. Men ändå rätt kul för det händer alltid något skojsigt XD

Tottis kunde tyvärr inte komma idag, men hon kommer någon annan dag istället får vi hoppas.

Nu ska jag bada badkar med mucho skum och kanske ljus. Vi får se, men jag skriver imorgon efter jobbet.

Pows♥


Cross idag

Har precis kommit tillbaka, vi har varit och kört cross&fiddy i lilla sandtaget. Det var jättekul och VARMT XD
Mathias tog varvtid på mig idag igen då var mitt snabbaste varv 21.05 och matte körde på 21.04 förut. Hihi det var grymt bra *stolt* XD
Här kommer några bilder på mig och emelie när vi körde (Matte var fotograf) =D




Sen kom Micke och Jackie på fiddyn. Hon är så sööt med sin hjälm =)
(Tommy kom också men han fick inte vara med på kort)

Jahapp jag är typ aphungrig nu =S XD
Ska till mormor och morfar snart ska bara keka först. Är hos Mathias =)

Writes later ♥

Mulet

Idag sov jag till 10:35, superskönt. Vaknade av att min mobil ringde. Matte har tydligen sovit på golvet också i natt, jag hade tydligen puttat ut honom. hahha =) inte vet jag om det är sant, men han sa det. Han sa att jag inte fick sova i hans säng mera, vet inte om han mena att jag måste sova på golvet nästa gång haha men det kan han bara glömma. Jag ska ha sängen då får han sova på golvet själv. Hihi

Idag är det dåligt väder... igen. Det blir bara dåligt väder bara för att jag är ledig =S Men imorgon ska det bli sool, hoppas jag. =) Då blir det sola för johannas del =)

Idag ska jag gå till mormor och morfar, moster är också där. Men dom skulle till Bålsta så moster skulle ringa när dom kommer hem för moster skulle köpa en salva till mig från apoteket. Ena mitt finger är jättetorrt =S

Undra om man ska köra lite cross idag... Hmm kanske det kanske. =)

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva,

Pows♥

Söndag och Måndag

Glömde skriva igår, så jag skriver om båda dagarna idag!
Igår jobbade jag som vanligt. Det var inte så mycket igår, det var rätt lugnt. Vi fick göra frukost till bröllopsparet också, det var lite skoj. Jag la upp vattenmelon och annanas lite fint på ett fat å sen la Johanna upp jordgubbar som hjärtan på kanten på tallriken med vindruvor och physalis i mitten. Jättefint blev det och så fick de choklad och äggröra med bacon, bröd å pålägg och annat gott. Var lite förvirrad igår, gjorde iordning en macka medans det var lugnt så jag kunde keka den senare. Tiden gick och sen blev det lunch och jag gjorde iordning en macka till mig sen kom jag på, hade helt och hållet glömt bort mackan jag gjorde tidigare så jag tog hem den första mackan jag gjorde.
Fredrik i receptionen (han fyller 18 i höst) han är jätterolig, för Pernilla heter Nilsson i efternamn och så var det nån Per Nilsson som hade checkat ut precis. Sen kom han springande: Pernilla, jag checkade preis ut din pappa! haha. Dålig humor har han också XD
Sen stog han och berättde vad han råkade göra på Karin (en tjej som också jobbar i köket) förra sommaren. Han skulle skämta att han skulle spruta ner henne med vatten så råkade han komma åt den där "knappen" (eller det är inte direkt en knapp, svårt att förklara) men iaf så råkade han spruta ner hela henne med KOKHETT vatten. haha. Men medans han stod och berätta det där så höll jag på att göra iordning färdiga frallor som de skulle ha i minibaren i receptionen. När jag stog och skar bröden itu och sammtidigt lyssnade på fredriks historia så råkade jag skära mig i fingret =) lite klantigt men men. XD Sen skulle jag göra en macka åt honom för det skulle förstöra hans "image" XD haha eller hur. Men iaf han sa att han inte kunde eftersom det inte var hans jobb, han står ju i receptionen. Men så skulle jag göra en macka åt honom och han ville ha ost, tomat och paprika. Sen plasta jag in den och allt och skulle ge den till honom men då var han borta så jag la den på bänken sålänge. Sen gick jag till torrförrådet för att rensa bort tomma kartonger och sopa golvet. Då kommer Fredrik och säger: Hallå vart är skinkan då? Jag ser ingen, ser du?! haha Jag ba: Hallå du sa inget om nån skinka ät och va glad. Gör mackan själv nästa gång då otacksamma jävel hahha  (Hela konversationen var skämtsam asså) Han ba: ne skojade bara haha.
Juste fick rosa rosor av Claes igår, eller vi skulle fått det på lördagen men jag och johanna hade hunnit gå för dagen. Vi fick blommor för att vi hade namnsdag *gulligt av honom*


Sov hos mathias igår så idag vaknade jag typ 3 ggr för att mathias satt på nån j*vla väckarklocka på sin mobil för att gå upp tidigt. Jag hade slagit sönder mobilen om jag hade fått tag på den, haha. Men sen gick han upp men jag låg kvar. Jag ska sova ut nu på mina lediga dagar =) Vi har tvättat våra cross stövlar idag, skinande rena (nästan åtminstonde). Sen åkte vi hem till mig och Matade tarzan (vår katt) för pappa och Malin är ute med båten... igen fast själva då utan barnen. De förlovade sig i lördags också, Grattis =)
Sen åkte vi tillbaka hit till mathias. Vi har typ bara slappat, det är så trååkigt väder. Självklart när man är ledig, men när man jobbar är det strålande sol utanför *suck*
Jag är jättesugen på någonting men kan inte sätta fingret på det XD hahah låter lite vuxet men men. Juste på onsdag kommer tottis (vår kusin) till oss. Då ska jag Madde och Tottis keka middag kl 16 på onsdag, i mammas lägenhet alltså. Skojjigt =)

Nej nu orkar jag inte skriva så mycket mer, skriver någon annan dag =)

Pows♥


Pinsamt värre =/

Nu ska jag berätta om vad som hände idag på jobbet, det har hänt massor av skoj =) och en pinsam sak. Det här kommer bli långt...

Idag var det ganska stressigt, jag stog och tog hand om disken. Det kom mer och mer disk för det tog vagnarna och tog disk från borden och då kommer allt på en gång och då blir det stressigt. Å så kommer mer och mer. Plus att det var 3 st som plocka av borden Johanna, Pernilla (en annan tjej som jag träffa idag som också jobbar där) och så hjälpte Claes till. Så det blev jättemycket disk så Claes ringde och frågade ifall nån kicki (trodde jag han sa iaf) kunde komma och hjälpa mig med disken. Så kom det en kille, (Kiki hette han, vet inte hur han stavas) men iaf, det är en spansk kille som inte kan svenska men han kan engelska. Tror han är vaktmästare eller nåt sånt. Han var typ lika lång som mig. Har sett honom typ varje dag jag jobbat där, eftersom han också jobbar där men skitsamma nu ska jag komma till saken. Vi stog i disken men sen när det inte var så mycket disk att fixa bad Claes mig att hjälpa till därute. Jag gick ut hjälpte till lite, sen kom det mycket disk igen så då gick jag in och fixa disken. Sen kom Claes in med mera disk. Sen sa han till Kiki: (fast på engelska då och på ett skämtsamt sätt) Jag har sagt till johanna att hon ska hjälpa till därute istället, men hon vill hellre stå härinne med dig. Jag blev heelt rööd i ansiktet, gu va pinsamt. Kiki bara kolla på mig och log, ja ba men guud va pinsamt, tror inte han fatta att Claes skämta. Sen typ höll Claes på sådär, sen när Kiki gått, Claes ba: Har du nån fästman eftersom du kollar sådär på mig, haha. Jag ba: Jaa, men det där va skitpinsamt. Du skämde ut mig, han trodde ju att du mena allvar.
Claes bara: Nejdå! Jag ba eh joo. XD Det som också var pinsamt var att när jag skulle ta ner en såndär stor back (inte som man lägger gamla glasflaskor i, utan sånna man brukar ha i matsalen i skolan typ) med glas (dom va rätt högt upp) så höll jag på att tappa allt så kom Kiki och hjälpte mig innan jag tappade glasen... PINSAMT! (Jag fick jätteont i min vänstra handled =/ )

Sen lite senare gick jag ut i förrådet och skulle hämta servetter, men jag hittade inte storleken jag skulle ha... Då kom Kiki in, han ba: Heeej (lät nästan svenskt) Jag ba: Hej. Sen tog jag bara några servetter och gick, Pinsamt. Nu tror han att jag gillar honom, och allt är Claes fel XD hahaha han har skämt ut mig helt och hållet.
För varje gång han går förbi ler han mot mig =S

En annan rolig grej hände när vi satt och åt lunch precis innan vi gick till tåget. Jag, Johanna och Pernilla satt själva i personalrummet och åt. (Jag åt en macka med ost och paprika (= ) Men iaf så pratade vi typ om namnsdag och så, så på nåt sätt kom vi in på födelsedagar också. Så skulle jag berätta om att Madde och hennes Bästis Phernilla fyller år på exakt samma datum (2/2-90) Så frågade jag om Pernilla om hon stavades med "h". Hon ba vadå säger man phhheeernilla då eller vad? Fyfan vad jag och Johanna garva åt henne. Tårarna började tillochmed att rinna. Det har varit den roligaste OCH PINSAMMASTE dagen idag. Hihi
Juste nu missar jag brölloppet, det skulle vara uppe i tingshuset eller va dom sa, =/ men men ska åka med 14 bussen ut till skokloster.
 Åker direkt till Mathias då. Veronica hon fyller ju år idag, hon bröt benet igår. Snacka om otur, dagen innan sin födelsedag =/  lite tråkigt, menmen. Vet inte rikigt vad hon gjort ska fråga sen.

JAG HAR NAMNSDAG IDAG =) Sa grattis till Johanna på Jobbet också, hon hade typ nästan glömt bort det. Hon ba "Juuuste =) grattis själv" (fick faktist en namnsdagskram också :D )

Hm har jag glömt att skriva nånting nu... det är massor med roliga småsaker som har hänt idag men kommer inte ihåg alla och orkar inte skriva så mycket mera nu, helt slut i fingrarna ju (nu överdriver jag bara XD )

Nej nu måste jag gå på toa och fixa lite småsaker innan jag går till bussen.

Pows♥


Badkväll

Badade nyss precis som jag lovade =) Mycket skum MED ljus också. Supermysigt ; )
Tänkte bara säga det och lägga in en mysbild från min badstund =)


♥ Mycket skum & ljus, funkar alltid ♥


♥NattiNatti♥


Ensam hemma

Har precis kekat, gjorde kycklingsallad. Sprang ner till ica och köpte sallad, gurka, mjölk, salladsdressing och hm.. juste kycklingklubbor. Jag orkade inte tina kyckling så jag köpte kycklingklubba och tog köttet ifrån den, visst är jag smart!? Jag veet =) Men i alla fall när jag skulle gå och ta en gurka så hör jag nån säga hej, ja ba kolla upp... Gissa vem som stog därå??!?! Om inte självaste Henrietta själv... med sitt fejksmile XD Jag försökte få till ett så snällt hej som möjligt, haha hoppas det inte lät ansträngande.

Jag är jättetrött idag, försov mig lite imorse. Hade bara en halvtimma på mig tills jag skulle gå till tåget, men jag klarade det. =) Idag har det varit lugnt på jobbet, så det har varit rätt skönt.
Ska jobba imorgon med men då behöver jag inte gå upp förräns kl 5. Imorgon ska det vara ett bröllop där, hur coolt är inte det =D
Juste imorgon fyller veronica år också, ska dit efter jobbet så imorgon blir det inte att jobba över mycket. Idag jobbade jag över 3 timmar. Claes är jättestolt över mig, han sa att jag skulle gå hem och säga hur duktig jag hade varit och allt. *STOLT* Plus att han tyckte jag va grymt stark för att jag hade hela brickan överfull nästan, han var imponerad sa han =D Men iförsej är det ingen överraskning XD hihi

Jag är hemma själv idag =/ Madde är med Isak och Mamma är ju i Spanien *lycko ost*
Mathias ville inte komma, han var hos sin mamma, eller ja han var med Jocke =(

Snart ska jag gå och sova känner jag, somnade när jag kom hem också... som vanligt =)

Tänkte bara säga att moster köpte de där tröjorna idag =) TACK

Ska ta ett varmt bad med mycket skumeliskum *skönt* =) hihi

Här kommer en liten sommarbild som jag tog medans jag väntade på tåget, jag hade faktist tråkigt =)


♥ Brukar inte ha flätor, men man måste ju ha uppsatt och det är tråkigt med samma frisyr varje dag♥

Jag skriver kanske imorgon, det beror på när jag slutar =) eller så kanske jag lånar Mathias dator sen =)

Pows♥

Kvällis

Jag är typ apatrött XD ska snart gå och sova, ska upp halv fem imorgon igen.

Har varit nere och tvättat, JUSTE TVÄTTEN. OOOPS!! glömmer alltid hihi
Men iaf, innan var jag och Madde i centrum också. Vi gick ner vid halv sex för att kolla på presenter till Amanda och Veronica. Sen skulle vi köpa två tröjor på HighLight, en till mig och sen en till tottis (min kusin) för hon ville ha en sån. Men då sa Madde a men vi köper dom snart vi går och kollar i andra affärer först innan de stänger. Så jag går in på smycka och hon in på någon annan vet inte rikigt vad. Men sen kom hon in till smycka, köpte en present därinne till Veronica ( Hoppas hon blir glad (= ) men iaf, så stänger HighLight precis när vi står i kassan =( Typist. Det fanns bara 3 tröjor kvar också =/ Men moster ska köpa dom imorgon när hon åker in för att vattna sina blommor. Hon har ju semester och då är hon ute hos mormor och morfar =) Vilken tur annars kanske någon annan tjingar dom =D
Madde köpte en blomma och ett kort till Amanda för hon fyllde år idag, allt hade ju stängt. På kortet stog det:
Du kan fotfarande stoppa trafiken, det går saktare för varje år. hahah nånting sånt XD
Juste igår fick jag namnsdags presenter i förväg av mormor och morfar & Moster. Av mormor och morfar fick jag en slgs flaska men som är en vas, jättefiin ohh av moster fick jag ett ljus som var i en minikruka ser det ut som, å så står det Johanna och två meningar under. Kan ta kort på dom sen och lägga in så får ni se. Tack så mycket moster och mormor&morfar =) Det är typ första gången jag får present på min namnsdag =D

Men iaf så sen gick vi upp till Amanda en liten stund sen gick vi hem. Hon bor i porten brevid bara så det var itne långt. Men sen gick vi ner till centrum igen och handlade på ICA, nektariner, drickyoghurt (till jobbet imorgon) och så köpte madde nå medle för att ta bort mascara med, jag har redan det medlet =D Sen köpte jag ett Födelsedagskort till veronica också =)


Nej nu måste jag ju ner och hämta tvätten, hihi glömska johanna det är jag de =)

Writes tomorrow♥ NattiNatti♥

Torsdag 19/7

Har precis målat mina naglar, korallfärgat =) lite sött sådär på sommarkanten XD hihi

Idag var det jättestressigt på jobbet =s
Jag höll på att missa tåget också imorse, så jag hann inte äta eller nånting. Åt ingen lunch eller nånting idag plus att jag jobbade över 2,5 timmar. Påvägen hem var tåget såklart försenat, p.g.a skadegörelse i Jordbro. Sen blev den ännu mer försenad p.g.a personal brist. *suck* Men jag satt på perrongen och solade, det var lite mysigt =D
När jag kom hem gjorde jag Tortelini med skinksås, det blev gott.
Har kollat lite på TV nu, tänkte lägga mig ner och vila lite. Men då somnar man väl, men det kan vara skönt ändå, bara det att det blir svårare att somna ikväll. Fast det kommer jag nog göra iaf =)

Igår kväll pratade jag med Mathias å så, så sa han att jag skulle ringa när jag slutat jobbet då sa jag aa okej. Men sen när jag lagt på skickade jag sms att han aldrig har den på sig ändå. Då skrev han: Jo imorgon har jag det. Då skrev jag: Bra annars är du skyldig mig en shoppingrunda =)
Så när jag ringde idag så hoppades jag självklart på att han inte skulle ha mobilen på sig, men det hade han förstås bara för att jag inte skulle få shoppa... Det var den shoppingrundan det =( hahah

Jag har fått några konstiga utslag på knät, såg det imorse efter jag duschat. Måste nog kolla upp dedär =/ hm...

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva, tror jag skriver imorgon. Kanske skriver ikväll... om jag orkar och har nåt att skriva om =)

Pows♥

Min lediga dag

Har precis varit nere och hämtat tvätten. Åkte in med sju bussen till Bålsta.

Igår när jag kom hem var jag hemma ett tag sen skjutsade pappa mig till Matte, så vi fixade lite i garaget (för de har gjort om därinne). Men vi gick och la oss sen, för jag var jättetrött efter jag hade jobbat.
 Vi gick typ och la oss vid 23-24 nånting.

Idag fick jag sovmorgon, ahh va skönt det var =) Jag var ju ledig så...
Men jag vaknade inte av mig själv. Jag vaknade av att Lucen (Mattes leguan<3) ramlade ner från sin plats ner på golvet. Lät som om hela rummet rasade (Matte har en egen "stuga" på tomten). Sen kunde jag inte somna om.
Så jag gick upp, Matte gick tydligen upp kl 8 så han var i garaget och fixa, så jag gick dit å så fixade vi lite. Sen gick vi upp till micke och fixade min ljuddämpare till moppen, men då visade det sig att den va lite fel svetsad så de behövde moppen för att se hur de skulle sitta så Magnus (Mattes pappa) skjutsade oss hem till mig å så tog de med sig moppen i "bussen" (det är typ som en skåpbil) så han skulle fixa det. Jag stannade hemma för jag skulle till mormor och morfar, moster var där också. Moster och Mormor skulle gå ut med Hampus så det kom och mötte mig och så gick vi till dom. Sen när jag var där kom jag såklart på att jag hade glömt något... mina jobb kläder *panik*. T-shirten hade jag slängt in i  tvätten men midjeförklädet hann jag inte tvätta så det tvättade jag här när jag kom hit.
Så moster skjutsade hem mig så jag hann hämta dom innan jag gick till bussen, som tur var =D hihi jag är lite glömsk XD

Jag är jättetrött, måste nog gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imorgon. Ska gå upp 04:30, ska ta 05:40 tåget. Börjar 06:30 =S *suck* Men jag tjänar pengar iaf =)
Nu få det räcka för idag =)

NattiNatti♥

Tröttis

Nu är jag i hemma i Skokloster. Jag somnade en stund efter jag kommit hem, i soffan. SKöönt det var. Höll på somna på tåget påvägen hem också =S Är så jäävla trött när jag kommer hem från jobbet. Imorgon är jag ledig, YES. Fyfan va skönt =) då ska jag sova uut, fett skönt. Ahh ; )

Ska åka till Mathias snart, pappa ska skjutsa mig =) mysa med honom är inte helt fel XD hihi

Jag åt mackor i ungn till middag idag, smaskens =D

Ja har inte så mycket att skriva nu, skriver nog mer imorgon. PÅ MIN LEDIGA DAG =) hihi

Pows♥


Dagens text

Har precis kommit hem från jobbet nu, skiit ont i fötterna har jag... igen. Fast idag fick jag inga blåsor eller nåt för jag fick låna Maddes skor =) som tur var. Jobbade 2 timmar övertid idag. Jag är ledig imorgon så jag ska ta 16 bussen ut till Skokloster. =)
Idag var det skiit stressigt på jobbet. Igår var det ca 160 pers som skulle keka frukost (inte samma tider) och idag var det ca 220. ( Imorgon är det Över 260 pers som ska keka frukost, TUR ATT MAN ÄR LEDIG =D Hihi)
Men iaf, det var en gubbe som bara stog å rabbla upp ba: skedarna är slut, knivarna är slut, tallrikarna är slut, smöret är slut, osten är slut, allt är slut! (Han lät skiitgrinig. Hade lust att säga till honom, gör allt själv då om du är så jävla snabb själv. Vi var bara två som kunde hålla koll på bufén men det var typ bara jag som gjorde de ändå, så det blev stressigt. Juste idag sa Cleas (han som äger hotellet) att han var stolt över mig =) *STOLT*
Ska jobba på torsdag igen och veckan ut *pust*

På lördag fyller Veronica år (och jag har namnsdag =) ) då ska jag dit till dom ( Mathias å dom) på middag. Så får jag sova där så tar jag 5:20 bussen och 6:11 tåget in. Då kommer jag 06:40 till jobbet. Lite lagom sådär för då hinner man byta om och stämpla in å så.

Vet inte vad jag ska hitta på när jag kommer hem till Skokloster, kanske åka till Mathias eller nåt, saknar honom♥

Nej nu måste jag gå på toa och packa ner min laddare innan jag ska ner till bussen. Ha de bra.

Kanske skriver idag om jag kommer in & har tid, Pows ♥

Gårdagens text

OBS! Det här skrev jag igår men då gick det inte att spara och sen kom jag inte in igen!!

Har precis kekat middag, kycklingsoppa. Det var rätt gott, fast jag var inte så hungrig men åt ändå för jag hade bara ätit frukost (kl 5:30, ja jag fick tvinga i mig ) innan det. Mamma bjöd mig och Madde på jordgubbs champange (skumpa) , den var faktist god. Brukar inte gilla kolsyrade drycker med jordgubbssmak men den här var annorlunda

Jag skulle sätta mig i soffan och kolla på TV (som jag skrev tidigare) ... Men jag somnade såklart, har ju jobbat 8,5 timmar idag så det var inte så konstigt att jag somnade haha

Pratade med Mathias när jag satt och väntade på tåget påväg hem. Han ba: Heeejsan, jag har försökt ring dig jättemånga gånger ju ( 3 ggr för att vara exakt, men det sa han inte) men iaf, jag ba: Ja men jag har faktist jobbat 3 timmar övertid *stolt* =D Hihi

Men imorgon är det ny dag, då är det bara upp och hoppa och börja jobba igen. På onsdag är jag ledig =9 äntligen.

Imorgon åker mamma till Spanien i 3 veckor, hon åker kl 4:30 härifrån. Då ska hon väcka mig för jag ska ta ett tidigare tåg så jag är på jobbet kl 6:10 ungefär men då hinner jag byta om också. Johanna ska visa oss hur man gör äggen och sånt, för det gör man tidigt och Johanna är inte här på torsdag och fredag så då ska jag och Magda fixa allt själva.

Opps glömde att jag måste ner till tvätten. Den är säkert klar förlängsen Var tvungen att tvätta midjeförlädet och t-shirten till jobbet imorgon.

Skriver imorgon när jag kommer hem ♥


Första dagen

Har precis kommit hem från första dan på jobbet. Skulle ha slutat kl12, men det var mycket kvar så det blev 3 timmars övertid. Men då får jag bara mer pengar så =)
Jag har jätteont i fötterna, hade mina nya skor idag.
Men det var jättekul att jobba och det var inte så svårt att gå upp imorse men jobbigt var det.
Jag jobbade med två tjejer idag Johanna.A och Magda (från polen, så vi måste prata engelska). Det var Johanna som visade oss hur man gjorde för det var första dagen för Magda också. Johanna var verkligen supersnäll. Orkade inte skriva vad vi gjorde, men en lite kort sammanfattning kan ni få iaf:
Kollade till bufén så att inget var slut, om det var slut lägga fram nytt, tog undan tallrikar och sånt efter folk, fixa disken, fixa leveranser och lägga upp varorna på hyllor, torka baren, ta undan bufén, plasta in allt som blev över å massor mera men orkar inte skriva så mycket mer. 
Hade missade samtal från 5 pers när jag kollade min mobil när jag hade slutat, I know I'm popular ;) Ne men de flesta ville veta hur det hade gått. De visste inte att jag jobbade övertid =)

Igår gick det inte att komma in på min blogg, det var därför jag inte skrev något igår. Jag blev jätteirriterad, men nu kom jag in.
 Igår badade jag badkar, det var jätteskönt =) fixade både tånaglar och naglarna.

Nej nu ska jag sätta mig framför TV:n och ta det lugnt, och vila mina fötter =D

Writes later (om det funkar) ♥

Nervöös

Har precis ätit, spahetti med skinksås. Nu är jag mätt =)
Packade min väska innan maten så den är klar, =) Ska till mamma idag. Börjar jobba imorgon, det är skönare att sova i bålsta för då behöver jag inte gå upp lika tidigt för då behöver jag inte ta en buss också.
Hoppas jahg har fått med allting =/ hm.. tror det. Får kolla igen för säkerhets skull. X )

Igår körde jag och Matte cross ♥ Det småregnade lite men det gjorde inget. Det var kul ändå. Matte körde inte så mycket för han hade inga skydd på sig, men jag var fullt utrustad XD mohahha
Matte tog varvtid på mig, det snabbaste jag körde var 22 s på ett varv. Han körde en gång då körde han på 21.04 så det var inte så stor skillnad =D *stolt* Jocke järn var också där han kollade på.. och körde lite också. Han stegrade över också, men det gick bra.
Sedan åkte vi hem, jag duschade och så eftersom vi hade kört cross. Sen började det regna mera, då hoppade vi studsmatta. Vi blev heelt dingsura XD sen sprang matte och hoppade i poolen och jocke efter. Jag ställde mig bara brevid poolen eftersom jag var nyduschad så jag ville inte bada, plus att det var kallt. Nej men tror du inte dom j*vlarna kastar i mig iaf... 2 gånger!!!  #%&¤# Dom ska få för det!

Idag hjälpte jag, Matte och Tommy Micke med att flytta stenplattor som han fick av larsson. Vi skulle packa in i bilen lasta av hos micke och hämta det sista. Jag fick ont i ryggen, dom va faktist tunga.
Men sen hämtade Malin mig så jag kom hem, för pappa skjutsade dit mig igår.
Joakim Landén (min chef =D ) ringde när jag satt i bilen påvägen hem. Han ringde för att han skulle gå på semester imorgon och vad som gällde o.s.v. Nu är jag ännu nervösare, men jag är mera längtansfull ändå =)

Nej nu måste jag skynda mig ska ta halv 4 bussen tror jag. Annars tar jag halv 6 bussen om jag inte hinner.
 Skriver lite senare =)

Bye♥

PS: Kommer sakna dig Mathias♥♥

Meckardag ;)

Idag är det meckardag =) Har precis rengjort förgasaren, tagit loss ljuddämparn (en vägg däri är lös, måste öppna och svetsa), fixat växelpetarn, registreringsskylten och rengjort tanken. Det som är kvar är bara att sätta ett buntband runt luftburken och förgasaren (hade inga hemma, bara nere vid båten), fixa ljuddämparn, locket till tanken (packningarna hålls inte) och skruva dit alla kåpor och sånt =) Juste måste byta växellådsolja sen också.
Jag är stolt för jag gjorde allt själv, fick lite hjälp men inte alls mycket. =D

Snart ska vi köra cross, bara lääängtar. Men det går inte att köra nu, det är för varmt =/
Men lite senare så =)♥

Igår var jag hos mormor och morfar. Jag åt middag där också, potatisgratäng med kräftsjärtar i (fast dom peta jag bort) Men det var faktist gott. Sedan blev det glass med färska blåbär, *smaskens*

Nej nu ska jag in och ta nåt litet å äta tror jag, sen ska jag fixa lite saker.

Me Writes Later ♥

Snabbis =)

Nu måste jag skriva en snabbis bara, ska till mormor och morfar. Saga och Max ska cykla hem till deras pappa som bor på gatan brevid så vi ska göra sällskap. Hoppade in i duschen snabbt. Har precis vikt klart kartonger *pust*. Tog ca 5 timmar idag, men det är säkert bara för att det är fredag den 13 =S

Har fortfarande inte fixat moppen, orkar inte XD
 Imorgon ska jag och becca köra cross =) Jippi, det var ett tag sen eftersom Mathias cross skurit en tid tillbaka så vi har inte kört på ett tag, det är inte kul att köra själv. Men idag var han i Uppsala och köpte en cylle och kolv =)
Hoppas han fixar den till imorgon så kan han också köra =)

Nej nu måste jag fortsätta klä på mig och de, tänkte bara skriva snabbt innan jag stänger av datorn.
Skriver imorgon,

See Ya ♥

En tråk-kväll

Har precis kollat på film, det blev "Dr doolittle 3" (eller va den heter)
Jag, Saga och Max bakade innan också. Skulle göra en chokladrulltårta, men den blev bränd på ena sidan för det var tunnare där. så vi fick skära bort det brända och göra rutor med vaniljkräm på istället.
Mådde illa så har inte smakat än. Men ska väl kanske göra det sen, har inte ens ätit middag.

Pratade med Jocke Järn nyss, han hade klarat lätt mc kortet idag, Grattis =)

Jahopp ikväll blir det väl att sitta hemma och ha det tråkigt, som vanligt. Antingen är folk i Bålsta, eller så ska de vara med någon annan eller så vill det bara vara hemma själva (eller så är det en bortförklaring för att slippa mig).

Det kommer bli en tråk kväll helt enkelt, men ska väl försöka hitta på nånting iaf. Ja, jag kan fixa min moppe =)
Det ska jag göra, = )

Me writes later ♥


Regnväder

Har precis ätit spaghetti och köttfärssås, vi åt det till middag igår =)
Det bara regnar och regnar, känns inte ens som om det är sommar =/ Bara tråkigt väder hela tiden.
Längtar till Thailand,  13 September händer det =)

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, kanske ska cykla till Mathias sen om det slutar regna. Min moppe "funkar" inte eller ja måste byta växelådsolja, skruva fast växelpetarn för den är lös, regestrerings skylten är lös och ramlar av hela tiden och så är det skit i förgasaren så den går typ i 30 om man har tur =S
Inte så svårt men mycket jobb och jag orkar inte fixa det idag XD

Idag har vi börjat på en ny serie med kartonger 3146,  vi har gjort över 800 katonger idag igen. *pust* jobbigt

Ne nu ska se ifall det kommer något bra på tv, annars ska jag nog kolla på nån film, har så trååkigt asså *suck*

Pusshej♥


Nyduschad ;)

Har precis duschat, sköönt =)
 Idag gjorde vi en till sån där stor kartong på 4,5 h, det är rekord hittils.
Mathias hjälpte också till, han kom på ett smidigare sätt (svårt att förklara men visar en bild längre ner)
Idag har vi gjort klart serien 3147(över 2700 st kartonger), så vi satt etiketter på alla vita kartonger och la i 7 st i en ännu större kartong. Så nu är det inte vita kartonger överallt. "Bara" 3 serier kvar. *pust*

Nu kom matte också =)

Ja här är iaf några bilder från "jobbet" idag :
(3:de bilden är mattes smarta idé, sa ju att han va mitt lilla geni XD)


Jaha ikväll ska vi väl ut eller nåt, kanske ner till stranden å grilla.
Hoppas vi hittar på något kul iaf =)
Nej nu måste jag vara lite social med Mathias X )

Me writes later ♥
                                         


Mumskväll =)

Har precis tittat på "Ensam hemma 4" med Saga, Max och hans kompis Tobbe.
Idag har vi gjort en till kartong, alltså över 800 st igen. "Bara" ungefär 8000 kartonger kvar *pust* 


                   
             Det är jobbigare än vad det ser ut =)
  

Ikväll blir det väl filmkväll eller nånting, pappa har köpt gosaker, CHIPS =) har inte ätit det på ett tag nu, hihi.
Jag förtjänar faktist det efter allt jobb och slit XD


Men men nu ska jag in och äta mat snart, kycklingklubbor och potatis, mums. Hoppas det blir brunsås till  =P

Tjingeling♥

 


Trött...

Har precis kekat pytt i panna, så nu mår jag illa.
Jag är skit trött känner mig jätteseg. Vill bara lägga mig och kolla på en film och slappna av.
 måste börja vända på dygnen så att jag orkar upp sen när jag börjar jobba.

Igår åkte jag till Mathias vid elva tiden, sen åkte vi ner till skolan. Becca, Ida, Dhoa, Salim, Guille, Ricky, Niklas, Simon och Korven var där. Men vi var inte där så länge, alla drog sen. Då åkte vi hem till Mathias igen och sov.

Idag ska jag hjälpa Saga och Max igen, Matte kanske kommer och hjälper till också. Hoppas det =)

Nej nu måste jag in och jobba igen tror jag, fast dom kanske är ute och går med Gooson (hunden) fortfarande. 

Jag går in i alla fall  =) ♥

Lactal kartonger XD

Jaha, det blev inte att åka till Mathias. Han skulle följa med sin pappa till Uppsala och hämta Veronica. Ska vara med honom när han kommer hem istället =)

Har precis vikt massa kartonger. Max och Saga (Pappas tjejs barn) har fått sommarjobb dom ska vika och sätta på en sån där klistergrej på 10 000 kartonger. och sen ska dom lägga i 3 saker i varje karong och sen lägga 6 st fyllda kartonger i en annan större kartong på 12 dagar. Det är till nån läkemdelsbutik. Lactal, engångsgrej, för obalans i underlivet XD hahah låter rätt kul asså, I know X)
Så hela huset kommer vara proppat med 10 000 kartonger för obalans i underlivet, folk kommer ju tro att vi är konstiga XD haha

Madde kommer ut ikväll också, då ska vi ge pappa hans present, hon köpte den idag. Lite sent, men vad han va ju på semester när han fyllde år. Haha

Aja men orkar inte skriva mera har ont i axlarna efter allt slit =)

♥ ♥ ♥


En grå dag...

Det har varit dåligt väder hela helgen, idag med. Det skulle bli fint idag, men det blev de visst inte. En till grå dag, helt enkelt. Kom precis hem från Mathias.
I lördags ringde Mathias och sa att jag skulle komma till honom, han va hos sin mamma i Sigtuna/Märsta, så jag åkte till honom med buss ( Han hade min moppe där ).
 Vi spelade kort nästan hela tiden. Igår bakade vi bullar och så klippte vi grannens gräsmatta, för dom är på semester, vi körde sånna där åkgräsklippare. Det var askul =)  (sov där i 2 nätter).  
Idag så åkte vi hem, Elisabeth skjutsade hem oss till Mathias.
Eftersom det var så dåligt väder fick moppen också åka "bil"  =) (Det var en minibuss)
Sen åkte jag moppen hem för jag skulle duscha och så, å det har jag gjort nu. Ska tillbaka dit snart.

Snart börjar jag jobba fattar inte hur jag ska orka gå upp sen, haha men det kommer nog gå på nåt sätt.

Nej nu ska jag börja åka till Mathias =)

See ya♥

Lördag

Igår så kom Becca, Ida, Mutze, Alex, Simon och Salim hit. Ricky kom inte, men Simon kom istället. Fast han sov inte över. Igår ringde Mathias och frågade ifall jag kunde hämta honom, så det gjorde jag. Han sov här också =) ♥ Mutze och Alex är morgonpigga så dom har tydligen dragit hem eller nåt, jag är inte morgonpigg XD
Snart ska jag väl in och äta frukost med Ida, Becca och Salim.
Igår kollade vi på film, pratade å så. Det var väl inte världens roligaste kväll, men det var lite mysigt.
Alla satt och trängde ihop sig i 3-manna soffan (fast den är stor för att vara 3-manna soffa), förutom jag och matte som hade en tvåmanna soffa för oss själva XD
Vi gick typ och la oss runt 2-3 nånting. Kändes inte som om klockan var så mycket, men det var den visst =)

Pappa och dom kommer nog hem imorgon, han sa det idag, då slipper jag vara hemma själv iaf för det är läskigt på kvällarna i huset XD  =D

Undra vad man ska hitta på idag, tror jag ska gå till mormor och morfar och hälsa på där. =) Man vet aldrig.
Nej nu ska jag gå inte och vara lite social, fast dom är väl inte ens vakna tror jag haha.

Bye♥

En rolig kväll!?

Har precis städat mitt rum och i huset för Mutze, Alex, Becca, Ida, Ricky & Salim ska komma hit. Vi ska väl ha en myskväll, haha ne jag vet inte men vi ska hitta på något. Vi kanske ska ta ett kvällsdopp eller nåt nere vid stranden =D Någonting hittar väl vi på. Dom ska sova här också =) Då får jag lite sällskap iaf. Hoppas det blir en rolig kväll iaf =D

Idag gjorde jag fiskpinnar med potatismos och ett glas mjölk till det (det var flera glas mjölk, men det låter bättre sådär XD) Orkar aldrig laga nånting komplicerat när jag är hemma själv =)

Det blev inget solande idag för min del, det har varit molningt för det mesta, var lite sol imorse.
Men den försvann sen. Typiskt =/

Mathias kom inte hem idag heller, han ska komma hem imorgon säger han. =(
Tråkigt, men vad ska jag göra om han hellre vill vara där =/

Aja nu ska jag fixa iordning mig så mina kompisar kan komma, haha =)

Ha en bra kväll, skriver imorgon =) ♥


Gomorron

Har precis kekat fukost, en macka med lördagskorv på och ett glas mjölk.
Man är inte hungrig på sommaren ju, plus att jag mår illa just nu =D
Jag har varit uppe sen 8-9 typ. Madde ringde och väckte mig att jag skulle mata den där fågeln. Så var tvungen att gå upp. Vi ska lämna tillbaka den där vi hitta den. Mamma ringde till nån som sa det. Har precis matat den med räkor. Usch, räkor är sååååå äckligt =S 

Jahapp vad ska man hitta på idag då?! Jag hoppas att Mathias kommer hem idag =)
Kanske ska man sola och få lite fin färg, hm... låter som en bra idé. Dax att sätta på min nya bikini =) Yeah
 
♥ Den kommer från H&M ♥

Ne nu ska jag borsta tänderna och hitta på något annat än att sitta inne vid datan.

Skriver lite senare ♥

Natti Natti...

Ikväll så gjorde jag laxpasta till middag, mums vad gott det blev, och ett glas mjölk till förstås  =D
Sen kom madde förbi, hon hade köpt mat till mig (Mjölk, smör, ost, fil, bröd och lördagskorv) som jag bad henne när hon ändå var i Bålsta och skulle ut hit (Tack syrran =D ). Pappa och dom hade ju inte handlat innan dom åkte så...
Men iaf, hon kom med en fågelunge också som hon hittat vid sitt jobb. Den hade blivit bortstött av sin mamma. Det var bara hon som hade möjligheten att ta hem den, de andra på jobbet kunde inte. Så hon tog hit den till mig, den är jättesöt, den va lite läskig i början. Det är nån slags trut fågel eller va det var.
Jag och madde kollade lite på tv först och åt glass med hemmagjord kolasås, det var gott i början för det smakade som farmors hemmagjorda kolor, men sen blev det för mycket efter en liten stund =S . Det blev för "mäktigt" som de vuxna säger XD  men iaf sen började vi kolla på Honey som började på 5:an kl 22. Men hon åkte hem för en liten stund sen så jag kollade på slutet själv. Det är läskigt att vara själv inne i stora huset på kvällarna, så jag gick ut till mitt rum när de åkte, och kollade klart på filmen.

Det har varit en rätt så tråkig dag idag, har tvättat, solat, skrivit här i och tagit det lugnt å så.

Nej nu ska jag ta en kvällsdusch och krypa ner under täcket och drömma om min kärlek, Mathias ♥

NattiNatti & Drömm Sött ♥

Ensamkväll...

Jaha, vad ska man hitta på ikväll då?! Är ju hemma helt själv i en vecka om inte mer och Mathias är kvar hos sin mamma i Märsta =/ 
Kanske ska följa med Becca, Ida, Alex och Mutze å bada, hm... 
Det lär ju inte vara direkt varmt i vattnet nu plus att det börjar bli kväll =D brrr...
Nej jag har bestämt mig, jag stannar hemma =)
Får väl ha en myskväll för mig själv med popcorn och en film (om vi har någon bra) eller nåt.
Jag är jätteöm i min navelpiercing, vet inte vad jag gjort. Jag tror det är för piercingen jag hade i, för den drar typ ner hela kulan i hålet, den brukar jag inte ha i flera dagar i sträck, som jag hade nu så det är väl de.
 Men det går nog över.
Nu börjar jag bli hungrig också, undra vad man ska äta... Aja kommer väl på nåt sen. 
Längtar tills jag börjar jobba också =) då har man iaf något att göra på dagarna.

Juste kom på att jag ska till tandläkaren den 20 augusti kl 14:10 eller så var det 14:20 haha kommer inte ihåg.
Usch hatar att gå till tandläkaren =S

Men men, nu ska jag gå in och se vad jag ska hitta på för mat, skriver senare. ♥


Torsdag 5/7 2007

Har precis kekat frukost, gjorde två sånna där mackor som man ska "grädda" i ungnen, men jag orkade bara en. Ett glas juice till det också =) Är hemma själv en hel vecka nu, om inte längre. Pappa, Malin och barnen är på båtsemester i skärgårn' , tror att dom är i skärgårn' iaf...  Men det är rätt skönt. Kom hem vid halv 11 imorse, var tvungen att åka hem tidigt för det låg 3-dagars post nerpressat i brevlådan (oops) men jag hann hem innan posten kom idag iaf =D som tur var. Har varit i Märsta med Mathias hos hans mamma. Sov där i två nätter, kudden var för tunn så jag har ont i nacken. Men det går väl över =) Fick mysa med mathias lite iaf, har inte gjort det på flera dagar ♥ ^^ (har ju varit i öregrund från lördag till tisdag).

Idag fyller pappa år, ringde och gratta honom för en liten stund sen. Jag och Madde (min syster) ska köpa en miniung, som den heter, som han kan ha på båten, för båten är typ "hans allt" nu. haha. Ne nu ska väl jaq ut i solen eller nåt, juste ska lägga in bilder från öregrund också. Minnet är kort asså. haha

Juste, fick brev idag om att jag har kommit in på YTC gymnasiumet, fast det var inte så förvånande haha =D


Snart ska jag börja jobba också, V.29, på Welcome hotell i Barkarby. Det ska bli kul faktist, fast inte å börja kl 7, men jag är ju frukostvärdinna då så jag måste =)

Nej nu ska jag lägga upp bilderna och sen gå ut i solen,  byebye. ♥


Öregrund 30/6 - 3/7 2007

Nu är jag hemma igen, kom hem igår vid två-tiden ungefär. Det var jättekul, men jobbigt, att åka med mopparna till öregrund. Vi har åkt gokart också, Frida och dom har köpt en egen gokartbana i Östhammar. Vi åkte en gång på söndagen och 2 gånger på måndagen. Det var skiitkul =) Men man fick ont i kroppen dagen efter, men det var det värt =D haha. Vi åkte ner till JAKTEN, som "resturangen" heter, på lördagen och kekade. Jag tog en kycklingsallad, som va skitgood, Rhebecca tog en hamburgartallrik, Frida en ost-och skink sallad och Janna en pizza =)
Vi kom till öregrund ungefär vid 12-13 tiden på lördagen, så lite senare åkte vi över till Gräsö. Rhebeccas farmor och farfar har ett landställe där. Vi åkte över med en vägfärja till Gräsö, det va lite läskigt först men det va rätt kul ändå=) Rhebecca sa att hon visste vägen så vi körde över 1 mil rakt in i skogen typ, sen till sist svängde vi. Vi köre några kilometer in och då visades det att vi hade svängt in för tidigt så det var bara att vända igen, haha. men det gick bra. Vi paddlade kanot där på gräsö med, det var jätteläskigt för den höll på att välta typ hela tiden, men vi välta aldrig, som tur var. Sen åkte vi till öregrund igen, det var då vi åt på Jakten =D
På tisdagen åkte vi hem, vi startade strax innan 11. När vi kom mot Uppsala råkade vi köra in i Uppsala istället för att bvara köra förbi, så vi snurrade runt därinne så tillslut fick vi ringa Anki (Rhebeccas mamma) som vägledde oss ut ur Uppsala. =)


Gräsö           -        Öregrund        -       Gokartbanan

Nu sitter jag i Märsta med Mathias hos hans mamma. Vi sitter i kontoret nu. Vi har nyss varit i Åkersberga och kollat på Mattes mamma och Stellans båt. Den är skiitstoor, 16-17 meter lång typ. Den va grymt snygg. Ska börja åka hem snart tror jag, glömde ta in posten igår, har inte tagit in posten i måndags eller i tisdags så nu är det 3-dagars post däri. Ops X

Ska lägga in lite bilder från öregrund och det sen, ha de bra. ♥
(Nu är det gjort =D)


RSS 2.0