Crossägare igen <3

Kom hem från skolan för en stund sen. Vi hade utedag idag, typ sånhär tipsrunda fast lite annorlunda. Det var väl rätt så kul. Min grupp var bäst... såklart! =)

Igår köpte jag en cross, Kawasaki 125cc - 04 (Kx 125) =) Jag ska köra i helgen... efter jag har jobbat *suck*
Så nu är jag crossägare igen!!! Jippi =D Älsklingen följde med också, Tack<3

nej nu håller jag på att hungra ihjäl, måste laga mat tror jag =)

Skriver senare

Adíos♥


Crossen såld

Shit jag har inte skrivit på några dagar men jag ska fatta mig kort =)
Den här veckan i skolan har gått bra, det är faktist kul å börja i en ny skola och jag börjar trivas bättre och bättre i klassen.
Igår sålde jag min cross så jag håller på att leta efter en 125cc nu, det ska bli jättekul. Men jag kommer att bli fattig ett litet tag :S haha

Jag är jättetrött så jag ska gå och sova tror jag eller kolla på en film.

Natti Natti♥

Aborrar

Igår var ju vi på kräftskiva hos Birgitta och dom, det var skitkul. Förutom slutet av kvällen, mådde inte bra då asså. Lite bakis idag också =/ vi drack från kl 17 till 24 typ.
Sen skulle vi gå ut med killarna för dom hade fått i sig lite för mycket så tog vi med oss hundarna också. Dom skulle köpa cigg också så vi gick ner till centrum. Det tog typ 1 timma å gå ner med killarna, dom var helt hopplösa och SEGA! Haha
Sen ringde jag Matte så Ricky skjutsade honom till centrum så gick han med oss tillbaka upp till Birgitta å dom.
Sen blev det mer å dricka å så satte dom fram tårta och paj.
Efter en liten stund så gick vi över till Nadjas lägenhet som är typ 1 minut bort. Men vi var bara där typ 15 min för vi gick hem sen.

Mathias sov här i Bålsta med mig igår, sen tog vi 11 bussen ut till honom. Sen gick vi ner och fiskade. först fick jag en pytteliten aborre sen en jättestor brax (tror det stavas så) fast den kastade vi sen för den är tydligen inte god att äta. Sen fick jag 10 aborrar plus att jag kastade i typ 3 st igen. Så jag fick rätt många fiskar. Mathias orkade inte fiska men han fick döda fiskarna åt mig för jag tar inte i dom slemmiga fiskarna.
Så nu håller vi på att göra aborrefiléer =)

Nej nu måste jag kila,

Pows♥

Dry lime<3

Har precis kommit hem från jobbet, Joakim ringde mig i torsdags och frågade ifall jag kunde jobba idag å jag sa ja. Det var rätt jobbigt idag det var lite över 200 st, jag som trodde det skulle vara lugnt idag eftersom sommaren nästan är slut. Men nej det var stressigt idag också.

Igår hade jag och Frida en myskväll hemma hos henne. Vi satt på hennes garagetak (Man kan gå ut genom fönstret på övervåningen så är taket på garaget där) och drack varsinn drink i det mysiga vädret =)
Här är en bild på min drink ;) Me loves Dry lime<3


På kvällen sen satt vi och kollade på "Beck - Den svaga länken" och så hade vi altandörren öppen. Sen hörde jag någon stå och vissla sådär flörtigt eller vad man säger. Mamma ba: Gå ut och kolla då! (Så skratta hon sådär retande) Så jag gick ut och då var det bara Mathias Ricky och Gullermo som stog där, hahah.

Idag ska jag, Mamma, Madde och Janne över till Birgitta och dom på kräftskiva. Sen kanske man går ut och ser vad som händer i sammhället, hahha. Så det blir nog en rolig kväll =)

Nej nu orkar jag inte skriva mera,

Pows♥

Mysig lunch idag<3

Igår glömde jag att skriva men såhär var min första dag i nya skolan:
Det var jättenervöst och jag kom typ 15 min för tidigt eftersom tågen går så. Sen gick vi upp i ett stort rum. Vi var över 100 pers som hade valt specialutformade programmet (El, energi och industri får man testa på) så vi delades in i 6 klasser. Jag kom i 1A, det är en annan tjej till som går där men hon är typ punkare och skitful, haha. Christian som gick i min syrras klass från typ lekis till 2:an eller var de nu va. Han har börjat i min klass, han kom inte in på det han ville eller var de va så han fick börja ett år senare. Men iaf jag är med honom och en annan kille som heter Lowe och är 19 år. Trevliga men lite stela. Men det kanske alla är i början, haha.
Men det har gått bra iaf, känns bara lite jobbigt att inte ha någon man känner bra i klassen. Men det kanske ordnar sig hoppas jag. Det enda vi gjorde igår var att dela in oss i klasser, gick tågkort och gick rundvandrig i skolan och så, å så fick vi reda på lite info.

Igår köpte jag också en jättefin kalender, me love my kalender, hihi<3

Idag så hade vi utedag med alla 1:or i Ängsjö. Det var 10 kamp och aptrist, men men. Det var mysigt när vi åt lunch för jag och frida satt på en bryggan och åt i den varma och strålande solen, men sen kom ett gäng killar (töntar) och förstörde stämmningen så vi gick därifrån. Lunchen bestod av pastasallad med Rhode island eller vitlöks sås till och fulkornsbröd, smaskens.
Våran buss därifrån kom in sist, kl 13:56 och tåget gick 13:59 så jag, Frida, Matte Ricky å några andra lubba gärnet till tåget. Vi hann iaf =D men fyfan va jobbigt de var.

Nej nu ska jag och Frida äta våra hemmagjorda pizzor (Pizzakit) är hos henne nu =)<3

Adíos♥

Pirrigt

Nu är det pirrigt, ska snart gå och lägga mig. Jag kommer inte kunna sova XD
Men jag har iaf hittat kläder som jag ska ha imorgon =)
Jag har borstat tänderna å allt nu så det är bara att hoppa i sängen sen, Hihi

Jag ska bo hos mamma nu några veckor och så för å se om jag ska flytta hit helt, så jag har fixat en garderob idag å packat in mina kläder. Men mamma och Janne ska flytta till Kungsängen snart så då får jag ett eget rum =)

Jag pratar med Matte<3 just nu så jag orkar inte skriva samtidigt och så har jag inte så mycket mer att skriva.

NattiNatti♥

Ny skola

Jag är skiiitnervöös för att börja nya skolan imorgon, usch det är nästan så att man inte vill gå =S Hihi
Hoppas det blir kul iaf, fast jag vet inte ens vart jag ska liksom. =/

Idag har jag inte gjort så mycket, packat lite. Ska till mamma. Jag och Mathias åkte till mig igår kväll å så sov vi där. Sen så åkte vi hit idag, typ för en liten stund sen.

Jag vill shoppa nu asså, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Nu blir jag ännu mer nervöös =S

Nej nu ska jag fixa med min ipod och lägga in nya låtar,

Adíos♥

Mammsen<3

Jag har varit hos Mathias hela dagen idag, åkte till honom igår kväll och sov här. Idag så har vi inte gjort något speciellt typ badat och solat. Eller ja matte kasta i mig varje gång (4-5 ggr). Det är bara 16 grader i poolen, brr.
Men jag fick i honom också =) Hihi

Jag är jättenervös inför att börja i min nya skola :S hoppas att jag inte är ensam tjej haha.

Imorgon ska jag åka till mamma, tror jag ska flytta dit. Mamma är mycket snällare =) Jag älskar min mamma mest<3 Hon förstår mig och man kan alltid prata med henne.

Nej nu ropar Mathias på mig, måste dra.

Adíos♥




Zzzz

Idag har jag varit i Bålsta med Frida. Först gick vi till Gransäter för hon skulle hämta sitt skärp av Malin (Skolan har ju redan börjat, fast vi börjar inte förrän på torsdag, Yeah) Sen gick vi till Gröna Dalen för att jag skulle hämta en Bild som jag gjorde förra terminen men som jag glömde, men Theresa (Bildläraren) var inte där hon var sjuk och jag hittade inte den i bildsalen. Sen gick vi upp till Centrum och hälsade på Rhebecca och massa andra. Dom har också börjat skolan, hihi. Men jag hoppas att Rhebecca börjar i min klass snart, hon är reserv eller vad man säger. <3 Sen gick vi till Frida och kekade, sen gick vi till kommunhuset och hämtade våra tågkort för vi måste ha Bålsta reducerat och det får vi inte från skolan. Sen åkte vi till Frida igen och gjorde milkshake, mums. Sen somnade jag i soffan när vi kollade på Simpsons, Zzzz Haha. Sen tog jag halv åtta bussen hem, så nu sitter jag här. Tror jag ska till Mathias snart. =) Vi får see...

Gu va jag är nervös för torsdag, då börjar ju jag i en ny skola =s Jag kommer typ va den enda tjejen där också.
Hoppas Becca börjar där snart...<3

Nej nu orkar jag inte skriva så mycket mer,

Adíos♥


Gålö

Ojsan, jag har inte skrivit här sen i lördags morse. Hm.. Nej men i lördags skulle ju vi iväg och fixa håret hos Tottis, jag och Madde asså. Det blev jättebra =) Men sen blev det bråttom, jag skulle ju vara barnvakt och eftersom det var lördag så går inte bussarna ofta. Kl14 skulle jag var hos Micke & Peggy men Skokloster bussarna gick kl 1 (som jag missa) och sen gick den inte förrän kl 15. Så Mickes kompisar som dom skulle åka till uppsala med kom och hämta mig, Jimmy hette han. Han hade en jätteupphöjd gammal jeep. Jag kom knappt upp i den XD Haha
Men sen kom jag dit iaf och dom åkte till Uppsala. Jag började med att titta lite på tv, sen gjorde jag mat till Jackie och mig. Till mig gjorde jag Hamburgekött och sen tänkte jag göra potatismos men det fanns inte så jag kokade potatis. Men jag kunde inte äta för jag har ont i tungan (Piercade mig i fredags) så jag gav det till hundarna. (Jag var hundvakt också, till Cobra och Shelby)
Sen värmde jag barnmat till Jackie, men hon var inte hungrig så hundarna fick det också. Sen fixade jag disken och städade lite. Sen klädde jag på Jackie och gick ut och gick med hundarna och Jackie, myysigt var det =) Sen busade jag med jackie, hon var jätteglaad. Sen bytte jag blöja på henne, som tur var hade hon bara kissat =D
Sen satte vi oss och kollade på tv och hade lite mysigt. Sen bytte jag blöja typ kvart i sju innan hon skulle gå och lägga sig. Gjorde välling och satte på Disney Channel åt henne och la henne i sin säng. Hon somnade nästan direkt, för hon var jättetrött och hade gäspat flera gånger innan jag gick och la henne. Sen satt jag uppe helt själv tills kl 22 då kom Micke och Peggy hem. Sen kom 2 av deras kompisar. Så jag var kvar där till kl 24, sen gick jag ner till Mathias för han kom med halv tolv bussen. Så jag sov hos honom. Har varit hos honom hela dagen idag.
 
Hans pappa och Veronica hade inget och göra idag så vi åkte iväg med bilen till Gålä. Långt åt h*lvete XD haha
Men det var mysigt, så åt vi pizza där, försökte iaf haha=) Sen har vi bara varit hemma och tagit lugnt, vi kom hem vid 18.

nej nu väntar Mathias i sängen på mig. Vi ska kolla på Beck =)

NattiNatti♥

Klipp&sling

Snart ska vi iväg, jag och Madde, och fixa håret hos Tottis (Anna-Lotta, vår kusin, hon är frisör).
Jag läängtar för mitt hår ser ut som ett fågelbo typ XD Haha.
Men jag ska slinga blonda slingor och klippa upp. Jag är sånn som inte vågar testa nya frisyrer =)

Nej nu ska jag fixa det sista innan vi ska iväg, ska vara barnvakt sen också så jag vet inte om jag skriver mer idag. Kanske Kanske...

Adíos♥


Spruta =S

Vi har precis kommit hem från Arlanda nu. Vi var och tog en vaccin spruta idag, fyfan va läskigt. Gillar inte sprutor =S Usch!! Smala silvriga nålar, man hör ju bara på de. Plus att vi ska ta en till den dagen vi åker till Thailand =S Usch Usch....
Snart kommer Frida hem, hon har varit med mimmi. Då ska jag gå till henne.

Igår jag jag inget speciellt tror jag... Hmm nope.

Ikväll blir det nog spelen om det är öltält där, annars blir det väl... Aa vet inte.
imorgon ska jag vara barnvakt åt världens sötaste unge, Jackie<3
Från kl 14 till aa nån gång på kvällen där.

Nej nu ska jag fixa lite innan jag ska gå till Frida,

Adíos♥


Torsdag 16/8

Jag sov hos Mathais inatt så jag är kvar här nu. Vi har inte gjort något speciellt idag. Ska lägga ut min cross på blocket för jag tänkte byta upp mig mot en 125 cc. =D Men jag skriver senare ikväll,

Adíos♥

Öregrund med Frida<3

Nu har jag äntligen kommit hem till Skokloster. Upp-packat och klart. Tänkte bara skriva lite snabbt om hur det har varit och vad vi har gjort dóm här 4 dagarna =)

Söndag: Vi kom dit typ vid 19-20 tiden. Så vi gjorde inte så mycket, kollade på Beck som började kl 21. Sen sov vi, jag hade ju jobbat den dan också så jag var extra trött.

Måndag: Strålande sol, vi gick ner på "stan". Kekade lunch, tog en fika och vandrade runt där lite. Myysigt var det. Sen påvägen hem stannade vi på shell och köpte 2 cola för då fick man gratis flippflopp till =) (Jag hatar cola, men flippisarna var skööna)
Sen när vi kom hem så tänkte vi att vi skulle sova i båten så vi cyklade till Konsum och köpte lite gottis. Sen så satt vi på taket på båten och pratade och hade det sådär mysigt. Vi var uppe till typ 1 halv 2. Men det var inte skönt å sova i den båten asså.. Det var trångt och usch nej. Så jag väckte Frida vid 5 och sa att vi skulle gå upp till stugan igen så de gjorde vi. Hade redan ont i kroppen av dom få timmarna. Men men.

Tisdag: Hm... vad gjorde vi då?! Juste det var då vi låg och solade nere vid bryggan i typ 5 timmar. Skit skönt, fast inte för facet. Det är heelt rött typ, haha.
Sen tog vi det mest lugnt.

Onsdag: Strålande sol idag igen. Vi packade typ när vi vaknade (vid 10 halv 11 ) och åkte till Östhammar. Där åt vi liten lätt lunch (Kycklingsallad för min del). Sen åkte vi till gokart banan och hjälpte till där. Men det blev inget åkande för Frida orkade inte. Typist =/

Sen tog vi 16 bussen från Östhammar. Sen bytte vi buss i Uppsala. Kom hem till Mamma kl halv sju. Åt middag där och sen tog jag hal åtta bussen till Skokloster.
Sitter och pratar med Mathias <3 just nu. Kanske ska åka till honom eller nåt, saknar honom<3
Nej nu orkar jag inte skriva mer,

Adíos♥

Solvalla

Är hos Frida nu, vi gick hit med packningen och allt. Hon h¨åller på att packa så då passar jag på att berätta om gårdagen/kvällen. Den var superkul iaf. Det kommer bli långt, men såhär började de:

När jag kom hem från jobbet så skulle mamma och Janne precis åka till Solvalla för de firar 80 års jubileum.
Så då frågade dom om jag skulle med och då tänkte jag hm.. jag har aldrig varit där förut så visst jag följer med =D
Så åkte vi tåget in till Spånga och därifrån buss till Solvalla. Sen när vi kom dit tog i lite tårta (de hade en "80  meters tårta" kallade dom den men det var flera tårtor och inte en enda lång, lite dåligt men ändå) så skulle vi satsa då på 2 st hästar så sa vi 7:an och 9:an. Men innan Janne hann köpa så sa jag: Nej kan vi inte ta 4:an istället för 9:an. A de gick dom med på. Tur det för 4:an vann, jag vet att jag är bäst, hihi.
Sen så satte vi oss vid bord för mamma och Janne köpte öl och då fick man inte gå ut från de "området".
Sen efter ett tag gick mamma och Janne iväg för att satsa mer och för att köpa mer öl. Då satte sig en kille brevid mig och sa: Hejsan, allt bra? Jag: Jadå, sjdå? Han: Jo det är bra, vad heter du då sötnos? Jag ba: Eh Johanna...
Då sa han: Isak! och stack fram handen. Så frågade han om jag spelade, Nej men mamma och Janne gör det. han: Jaha, men hålller du på med trav annars? Jag: Nej...
Sådär höll han på och så sa han sötnos hela tiden, och så fick jag hälsa på hans kompisar som satt i bordet bakom. *pinsamt* Sen frågade han om jag var singel, han blev bara något besviken när jag sa nej. Haha. Men i af han höll på där och skulle bjuda mig på middag nån dag å så... han bjöd mig på cider och spelade på dom hästarna jag trodde på. Mamma ba: Det är bara tacka och ta emot, hah!
Han ville att jag skulle följa med han på en fest också, men nej det ville jag inte plus att jag skulle upp klockan fem idag.
Här är iaf en bild från solvalla =)


När alla lopp var slut så åkte vi en taxi. Det var andra snubbar också som skulle med, eller a de var dom som sa att vi skulle med. Det fanns igentligen bara plats för 6 st men vi fick åka 8 st för chaffisen. Shit va alla sjöng, alla på gatorna som vi åkte förbi bara garvade XD
Då åkte vi till söder, sen gick snubbarna nån annan stans. Vi åkte till lilla essinge med taxi sen för Jannes 2 kompisar var där (Christian bor i en husbåt där dom var i och Mattias var också där) så tog vi en drink. Sen åkte vi in till Hammarby, lilla Göteborg som det också kallas. Vi slussade också, första gången för mig. Eller a tydligen har jag slussat när jag var jätteliten men de kommer jag inte ihåg. Men iaf, de höll på att reta mig och sa typ att vi skulle sjunka och skit om vi inte höll i repen som var på kanten .Tror ni jag var livrädd då eller?! JA. Dom bara garvade åt mig sen, haha.
Men sen åt vi på en resturang där, det var dyr mat som inte ens var värt priset. Fläskkarren (vet inte hur det stavas) var typ rosa och dom hade garanterat att det inte skulle vara rosa för mamma äter inte om det är de minsta rosa.
Sen fick dom inte servera mer sprit till vårat bord (Vi var 9 st då, det kom 4 till när vi satt på resturangen som Christian och Mattias kände)  för att Janne och nån annan snubbe var fulla. Då blev Christian arg, för han var inte ens full och ville ha en Irish Coffe. Han pratade med chefen men de hjälpte inte så han tog chefens namn för han har massa kontakter så. Jag vet inte riktigt vad han kommer att göra, men det blir nog inte kul för den resturangen.
Men resturangen var jättefin, man kunde sitta ute på bryggan typ, här är en bild. Inte världens bästa men.
 

Här är några bilder som jag tagit på husen från båten:



Sen skjutsade de oss med båten till gamla stan, så åkte vi hem och sov. Vi kom hem kl halv ett, så jag fick bara sova 4 timmar. Trött som tusan var jag på jobbet, men jag klarade mig igenom dagen iaf. Det var ju min sista dag på sommaren. Skööönt eller vad?! Äntligen.

Snart ska vi ta bussen till Uppsala (Halv fyra bussen) och därifrån till Öregrund. Spännande.
Skriver när jag kommer hem på onsdag eller nåt.

Adíos♥

Disturbia

Har precis ätit, mamma hade gjort potatis och lax. Det var jättegott.
Idag jobbade jag till klockan 14. När jag kom hem satte jag mig i soffan och skulle kolla på Disturbia. Det slutade med att jag somnade. Men jag kollade klart på den sen, den var jättebra.

Idag var det lite halvstressigt på jobbet och jättevarmt!  Men imorgon kommer de bli värre, 290 pers. *pust*
Johanna jobbade idag så det var kul, vi garvade hela tiden som vanligt.
Nu är det bara 2 dagar kvar, YES.

Sen på söndag ska jag och Frida åka upp till hennes land i Öregrund, läängtar<3 Sen ska vi dit igen med Matte och Jocke den 19-22 Augusti. Det ska bli skojjigt också.

Nej nu ska jag kolla på tv, juste måste boka om min tandläkartid =/
Gör det nu på en gång så jag inte glömmer.

Adíos♥


Tidig morgon

Ska gå till tåget om en kvart. Blev klar typ tjugo i sex så jag satte mig en snabbis vid datan. Min Ipod laddar också samtidigt. USCH det är så jobbigt att gå upp såhär tidigt. Jag vaknade 5 min innan mobilen (väckarklockan) ringde också.
 Skönt att de bara är 3 dagar kvar att jobba nu på sommarlovet, fast sen jobbar jag var tredje helg i höst. Men i höst/vinter är det lugnt där på hotellet så de gör inget.
Nej nu måste jag nog ta och stänga ner och fixa så jag hinner gå till tåget.

Adíos♥

Aldrig en Hästens säng!

Kom precis hem till mamma från Frida nu. Mamma hämtade mig hemma för jag hade så mycket packning. Ska till Fridas land på söndag så har packat till de redan för ska jobba hela helgen.
Sov hos jocke inatt igen, fyfan jag ska aldrig skaffa en hästensäng. Första natten jag och matte sov där sov jag på hans mammas sida för den är mjukar. Dagen efter, skitont i kroppen. Då sa dom att jag skulle sova på hans pappas sida för den är hårdare. Resultatet blev ännu värre. Usch, vaknade kl halv 8 imorse. Då gick jag och la mig i jockes säng för han hade åkt till jobbet. Då sov jag jättebra, sov till kl 11. Sen vaknade jag och då sa matte Joakim Landen eller vad han heter har ring. Jag for upp ur sängen för jag trodde först att jag hade tagit fel på dag. Att jag skulle jobba idag, men när jag ringde upp så sa dom att de va kris imorse och tänkte ringa in mig. Men som tur var hade jag mobilen på ljudlös.
Imorgon ska jag jobba igen, *pust* Längtar till på söndag.

Nej nu säger mamma att det är mat, hon tjatar måste kila.

Adíos♥

Läängtar<3

Jag är hos Mathias nu. Vi åkte hem med 12 bussen från Sigtuna å sen var vi hos mamma till kl två för Skokloster bussen gick inte förrän då.  Jag åkte hem till mig och packade ur mina väska och städade undan lite saker. Sen kom Mathias till mig (Han åkte hem till sig först ett tag sen tog han moppen till mig). Då åt vi jordgubbar med glass, sen åkte vi till Mathias. Så nu är jag här, hihi =)
Mathias hade beställt nån grej till moppen, men den passade inte heller. Han har beställt saken 4 ggr nu från olika ställen och ingen har passat (otur) så han är lite irriterad just nu så jag sitter inne med Emelie vid datan =)

Idag ska jag och Matte kanske till Jocke i Sigtuna, men jag vet inte om Mathias vill eftersom han inte är på humör just nu.
Imorgon ska jag åka in till Bålsta igen, ska jobba fredag, lördag och söndag. Sen är jag frii XD haha skoja bara. Det är faktist rätt kul att jobba om man jobbar med några roliga personer, som Johanna.

Gu va jag lääängtar till Thailand nu, fast jag kommer sakna alla här hemma. Ska vara borta 18 dagar ju, =/ Men det blir ett äventyr iaf. När jag har varit i Thailand har jag varit i 20 länder, coolt va?!  
Ska räkna hur många dagar det är kvar tills vi åker, skriver i nästa inlägg.

Adíos♥


Glass i sommarvärmen

Är i Sigtuna hos Jocke nu. Fast han är och jobbar men Matte och Frida är här. Jocke kommer hem snart. Har precis duschat, sköönt =) Åkte direkt efter jag kom från tåget till sigtuna. Mamma kom ner och lämna pengar och min bikini. Sen bjöd hon på glass innan bussen gick. Gott i den här sommarvärmen. Det skulle sitta fint med en iskall drink nu.

Idag var det som vanligt på jobbet, lite halvt stressigt. Idag frågadeJoakim (chefen) om jag kunde jobba på söndag iaf, å ja sa ja. Men jag ska till Fridas land men då får jag gå kl12 och inte jobba över.

Nej nu ska jag vara lite social med Matte och Frida,

Skriver kanske senare.

Adíos♥


Soolat<3

Nu har jag solat jättelänge, superskönt men det är nästan för varmt å sitta på balkongen. Man skulle igentligen ligga på stranden, nice.
Idag gjorde jag och mamma mackaroner med kyckling och chili sås, det var jättegott.
Sen spelade jag och mamma kort och Yatzy. På kort vann jag men inte en enda gång på yatzy.

Imorgon ska jag bara jobba sen är jag ledig i 2 dagar sen ska jag bara jobba 2 dagar till, härligt. Det är bra med extrapengar. Synd bara att jag inte får dom förrän 25 augusti, hahha XD
Skitjobbigt, kan inte shoppa före skolan. =/

Nej nu ska jag nog kolla på nån film,
 
Adíos♥

Frukost-Prinsessorna

Idag var det jättekul att jobba, Johanna var tillbaka =) Vi asgarvade hela dan, de va heelt sjukt kul asså.
Idag kom mamma hem från Spanien också, har fått 4 par asläckra skor och 2 siden nattlinnen ;)
Vi åkte ut till mormor och morfar idag också för att mamma och Janne skulle träffa dom å så åt vi middag där.
Så var vi där ett tag och jag passade på att soola<3 superskönt.
Sen skjutsade mamma mig hem till pappa så tog jag moppen och åkte till Mathias en liten stund. Sen kom Mamma och dom å hämta mig därifrån så åkte vi hem till Bålsta. Ska ju jobba imorgon, men Johanna jobbar imorgon också hoppas jag, så det blir väl kul imorgon med =)
Idag var Claes på bättre humör, han var på skitdåligt humör igår, men iaf han kallade mig och Johanna för sina frukostprinsessor. Gulligt va =) Vi är ju små prinsessor så de passar, hihi

Imorse försov jag mig,  vaknade kvart i 6 och jag brukar gå kl 6 till tåget. Jag rusade upp och klädde på mig & sminkade mig på en kvart, så jag hann med tåget. En kvart, det är mitt rekord. Hihi vad gör man inte för pengar. Inte hade man varit så snabb om det var skola, haha.

Nej nu måste jag sova, är jättetrött.

Adíos♥


Igelkott

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Idag gick det bra som vanligt. Idag var det bara jag och Valentina som jobbade och det var över 200 gäster så det blev lite stressigt. Men den där vaktmästaren kique (kiku uttalas det) tror han stavas så, men han hjälpte till i disken och så fick vi lite hjälp av Claes. Han var inte på bra humör idag märkte vi. Han började skälla på oss bara för att dom i resturangen igår-kväll inte hade städat.

Igår såg jag och Madde en igelkott från balkongen så vi sprang ner och fotade den, här är en bild min syster tog:


Inatt ringde matte mig halv 2, jag ba: Jag ska fan jobba imorgon, väck mig inte! Han ba: Juste, förlåt förlåt, älskar dig PussPuss go natt. Snacka om att smöra! hihi tror han fick lite dåligt samvete. Men de gjorde inget somna om snabbt sen som tur var.

Juste i onsdags när jag var hos Mathias så brottades vi å han kiklade mig (stavas det så?) för han vet att det är min svagaste punkt. Emelie hon började fota hon, men hon fotade bara när Matte var övers, tyvärr. hihi, jag är faktist starkare än honom XD Men här är iaf 2 bilder, inte världens finaste men men, hahah<3


Jag är jättetrött så jag tror jag ska sätta mig ute i den skinande solen och sola lite =) Skriver kanske ikväll om jag orkar.

Adíos♥


Walk the line

Idag jobbade jag igen, det gick bra. Det var inte så stressigt idag, jobbade till kl 14.
Idag frågade Joakim (chefen) ifall jag kunde jobba fre, lör och sön nästa vecka och jag sa såklart ja för pengarnas skull, hihi. När jag kom hem idag så var Madde hemma, hon hade feber så jag fick gå ner och köpa cola till henne och så ville hon ha choklad å en mjölk för de behövde vi. Sen kollade vi på film, "Walk the line" med Johnny Cash. men jag somnade efter halva filmen typ. Var så himla trött. Sen när jag vaknade satte Madde precis på nya bond filmen. Så den kollade jag på, men såg inte i början.
Imorgon ska jag eventuellt vara barnvakt till kl 1 på natten. Jag börjar ändå kl 8 på söndag, men om jag inte ska vara barnvakt så går jag tidigare till jobbet. Det är ju ob på söndagar =) More Money ;)

Snart är det Skoklosterspelen, läängtar. Brukar bara vara nere där på fredag och lördag kvällarna. Det är då det blir roligt om det är mycket folk. Snart börjar skolan också =/ Fast jag längtar ändå tills jag börjar i skolan på nått sätt. Men det är väl bara för att jag ska börja i gymnasium.

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva, skriver imorgon när jag kommer hem.

Adíos♥

Syndat... igen!

Har precis varit och handlat med mormor och moster, det blev ett par svarta byxor för min del, Johanna har syndat igen. Haha men dom var snygga iaf =) Sen så hjälpte jag mormor att handla lite och sånt, men nu är jag hemma i lgh i Bålsta. Ska ju jobba imorgon =S Usch orkar inte. Men jag får ju penagr iaf XD
Mamma kommer hem på söndag morgon, eller a dom landar halv 1 på lördag natt.
Då får jag skor =) Yees, hihi.

Igår var jag hos Mathias. Han och emelie lärde mig hur man fiskar med kastspö. Men jag håller mig nog till metspö iaf. Det är inge kul att kasta, plus att man får inte ens nån fisk (fast iförsej stog vi bara och fiska i en halvtimma, men ändå) Men jag har för det mesta tagit det lugnt på mina lediga dagar.

Men nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv, Adíos ♥

Tio första...

Tio första:
Första bästa kompis:
  Rhebecca<3
Första bil: Har ingen
Första kärlek: Mathias<3
Första husdjur: Katt
Första semester: Italien tror jag
Första jobb: Welcome Hotel (Frukostvärdinna)
Första köpta skiva: Har aldrig köpt själv, har bara fått
Första riktiga kyss: Hm...
Första piercing: Öronen
Första konsert: Gyllene Tider

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Jordgubbs skumpa
Sista bilfärd: Söndags
Sista filmen du såg: John Tucker must die
Sista bubbelbadet: Lördags
Sista spelade cd: Bränd skiva med blandade låtar
Sista gången du grät: Måndags
Sista måltiden: Fukost

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar?
nej
Blivit arresterad? nej
Blivit kär vid första ögonkastet? ja
Varit på tv? Nej
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej,
Haft ett one night stand? Ja
Busringt till nån? Ja XD

Sju saker du har på dig:
Korta shorts, linne, bikini, halsband, ring, diadem & toffs

Fyra personer du kan berätta allt för:
Mathias, Rhebecca, Tommy & ?

Tre val:
Svart eller vit?
Svart

Sommar eller vinter? Sommar

Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
Få minst ett barn & att aldrig göra slut med Mathias<3

En sak du ångrar:
Många saker


Bakning

Jag har precis bakat jättemumsiga bullar. Vi hade jäst i kylen som gick ut för några dagar sen. Skulle se ifall de funkade och de gjorde dom sannerligen. Kolla hur stora dom blev:

 

Men kunde bara göra en halv sats för vi hade inte tillräckigt med mjöl =/ tyvärr. Har ätit en nu så det finns bara 8 st kvar =) Åt kanterna från degen också som de blir när man rullar degen, känns i min mage nu. Den jäser XD

Idag hade jag tänkt att sova jättelänge och ha sovmorgon, men nej då ringer pappa vid halv 10 och säger att det kommer en kille och ska hämta alla dom dära Lactal-kartongerna om 15-20 min *pánico*. Så det var bara och gå upp å klä på sig. Satte på mig bikini direkt för jag såg att det var fint väder ute, korta shorts och ett vitt linne. Satte upp håret i en enkel knut.
Sen kom han och hämtade kartongerna, äntligen. Då gick jag och la mig på altan och solade en stund, det var superskönt. Har inte gjort det på länge =)
Igår skulle Mathias åka in till Ricky i Bålsta men innan så kom han förbi och var med mig en stund. Sen när han skulle åka råkade han ta med sig min mobil för han lånade den för att ringa till Ricky innan han åkte, det var då han råkade lägga ner den i sin fick av ren vana. Fast jag märkte inget förrän han ringer från den hem till mig och säger att han råkade få med sig den. Jag får panik om jag inte har mobil, så det känns jobbigt nu =S  Man tänker hela tiden på tänk om det är någon som ringer eller smsar. Eller så tänker man: Juste ska smsa mamma och fråga va de gör (Hon och Janne är ju i Spanien) sen kommer man på att man inte har mobilen hemma. Just typist.
Men han skulle komma på dan men klockan är redan fyra men skitsamma får väl ringa honom då.

Nu ska jag ut och sola lite till innan solen försvinner ;)

Adíos♥


RSS 2.0